VOORSTELLING VZW CAMPERFRIENDS

Na lang wakker liggen dubben en babbelen met mensen over wel of niet een VZW, is het er dan toch van gekomen.

Ik ben ervan overtuigd dat deze zware beslissing een positieve invloed zal hebben op de groep camperfriends. De voorbije jaren heb ik dag en nacht gewerkt om deze groep tot één grote familie om te zetten. Van één treffen kwamen er twee. Van twee kwamen er drie en zo ging het maar door. Om alles vlot, veilig en vooral administratief in orde te maken, hebben we beslist om een VZW op te richten. Ook voor U als hopelijk toekomstig lid zal er veel veranderen. U bent verzekerd op treffens, u krijgt kortingen in handelszaken, campings en camperplaatsen. Ook bij het afsluiten van een verzekering voor uw dierbare camper kan u korting verkrijgen. We zullen u bijstaan met vragen op onze speciale facebookgroep voor leden van de VZW.

Als lid betaalt U 20 euro per camper. Deze 20 euro kan u al snel terugverdienen met de opgenoemde voordelen, maar ook kan je het lidgeld terugverdienen door mee te gaan met de treffens. 

Vandaag wil ik als fiere voorzitter het team voorstellen dat de VZW camperfriends zal besturen.

Ik wens iedereen in zijn nieuwe functie succes. Iedereen die me kent weet dat het voor mezelf veel werk zal vragen om dingen los te laten maar iedereen moet dan ook maar roepen als het fout dreigt te lopen. Ook dat zal een leerproces zijn maar dit zal de kwaliteit van de groep ten goede komen.


Na een 5-tal jaar hebben we de samenstelling van onze bestuursgroep gewijzigd en uitgebreid. Onze nieuwe bestuursgroep vanaf 2023 telt 7 bestuursleden.
Op deze manier hopen we verder vlot onze werking te kunnen verzekeren.


Voorzitter : Kris D'haeyere


Ondervoorzitter : Karl Ennaert

Secretaris : Peggy Hauman


Schatbewaarder : Eva Van Landeghem

Bestuurder : Carolien Van Gestel

Bestuurder : Peter Van den Bosch 

Materiaalverantwoordelijke : Alain Viaene