Home » Agenda

Agenda camperfriends 2020

Onze agenda is sterk gewijzigd door strenge corona maatregelen die opgelegd zijn door de regering. Als deze maatregelen versoepelen zullen we terug treffens organiseren.

Kom regelmatig op deze pagina een kijkje nemen, we passen deze pagina's aan zodra we iets meer weten over de treffens of gebeurtenissen.

Klik op de button van het treffen waar je wenst deel te nemen zo kom je er alles over te weten. Gebeurd er niets! geen paniek want dan is er nog geen info ter beschikking.

Agenda 2020

Helaas houdt het coronavirus ons nog in de greep. We zijn volop alternatieven aan het bekijken die coronaproof kunnen plaats vinden. De man met de lange baard zal dan hopelijk toch een blitzbezoek kunnen brengen.

Het oudejaars treffen, hier hoef ik helemaal geen tekening bij te maken. Hier werd verleden jaar een marktje georganiseerd door de deelnemers met hapjes en drankjes. Het overgangsfeestje is er eentje om nooit te vergeten!

Agenda 2021

Treffen dat in het teken staat van je geliefde. We zorgen voor een heerlijk diner tijdens dit  weekend en een valentijnsontbijt.

Tijdens het paastreffen komt onze Paashaas langs om de kinderen te verwennen. Er  wordt een heerlijk paasmenu geserveerd met achteraf een dansfeest. Op zondag organiseren we een paasontbijt met ontbijtmandjes. De maandag hebben we onze bekende formule ontbijtbuffet à la camperfriends.

Het asperge treffen staat in het teken van de asperges. We verzorgen hier een heerlijk avondmaal met de asperges in de hoofdrol. Voor de niet - aspergeliefhebbers voorzien we een alternatief. Dit jaar start het treffen met de verjaardag van de voorzitter. 

Gooik is stilaan een 2- jaarlijkse klassieker geworden. Een avondmaal en een uitstap staan steeds weer op het programma. Welke attractie zal er dit jaar op het programma staan? De jaarmarkt in Herne zorgt telkens voor een goede afsluiter.

De sint komt elk jaar weer eens langs bij de friends. Daarom dit Sinterklaas treffen. Diegenen die het ganse jaar braaf zijn geweest zullen hier de vruchten van plukken!