Quesadillas met gehakt
INGREDIENTEN(4 pers)
* 350g gehakt
* 8 grote wraps
* 2 rode puntpaprika's
* 1 blikje mais, uitgelekt (280 g)
* Snufje komijn
* Snufje paprikapoeder
* 2 eetlepels tomatenpuree
* 150g geraspte kaas (naar keuze Emmental, cheddar, mozzarella,...)
* 2 kleine rode uien
* 250 ml zure room
* guacamole

BEREIDING
* Doe de tomatenpuree met de komijn, paprikapoeder en gehakt in een pan en bak een paar minuutjes.
Voeg eventueel een klein scheutje water toe om het mengsel iets smeuïger te maken.
* Snijd de puntpaprika in kleine blokjes, laat de maïs uitlekken en snipper de rode ui.
* Neem een wrap en bestrijk deze met zure room.
Verdeel een deel van het gehaktmengsel er over.
Verdeel dan ook een deel van de blokjes paprika, maïs, rode ui en geraspte kaas er over.
* Dek de wrap of quesadilla af met een andere wrap.
Bak de quesadillas in een droge koekenpan aan beide kanten goudbruin en knapperig.
* Snijd in punten en serveer met overgebleven zure room en wat guacamole.
Recept van Anja Knaeps