Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc
![](https://primary.jwwb.nl/public/r/x/d/temp-vwahcnipqkcxllhbjkiq/jvisfy/pasted-imageMonJun082020205643GMT0200Midden-Europesezomertijd.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=639%2C400%2Cx1%2Cy0%2Csafe&width=356&height=223)
BEREIDING
- Maak de groenten schoon. Snij de tomaat in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergine in plakken van 1 cm dik.
- Rooster de kalkoenfilet in een grillpan.
- Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe. Kruid met peper (en zout). Laat even stoven.
- Bind het groente nat eventueel met het maïszetmeel.
- Verdeel de kalkoenfilets en de groenten over de borden en werk af met peterselie.
Recept van Anja Knaeps